perjantai 2. elokuuta 2013

I'll just wait beneath the amber sky

Haluaisin että te kyselisitte multa kysymyksiä, ja haluaisin myös tietää että mitä haluutte tietää musta tai miten pystyisin kenties parantelemaan mun blogia, ihmiset ! :)

Koska kirjoitan tätä sekä itselleni että teille, rakkaat lukijani, en itse voi porautua mieliinne ja lukea sieltä mitä tahdotte tietää vai kiinnostaako teitä edes lukea tätä soopaa mitä tänne suollan, kunhan vain lisäsitte suosikki-listaan jotta mulla olisi hyvä mieli, niinkö? :DD voivoi, harmillista sinänsä ajatella näin :(




tosiaan opettelin hei Gifyota taas käyttämään uudelleen! siellä saa lisäillä nimimerkillä SM0KAH0NTAS jos kiinnostaa :) käytin tuota sivustoa tiheämminkin vuosi sitten, sitten sivusto crashasi ja poisti varmaan 4/5 gifeistäni ja sen jälkeen koko sivusto ei toiminut vuoteen. 

loman viimeisiä viikkoja viedään tosiaankin, tällä hetkellä istun enoni konehuoneessa oman paskan compaqin läppärini kanssa ja kirjoitan tänne, huomenna ajattelin jo itse ottaa junateitse suunnan Kotkaan päin, mulla ei todellakaan ole mitään muuta mielekästä tekemistä kuin istua koneella koko päivä ja kuunnella Slipknotia 8v serkun kanssa.. pakko myöntää että olen opettanut serkkuani hyvin kun Knottia ja Stam1naa kuuntelee jo tuossa iässä :) olen ylpeä itsestäni ja serkustani, tosin enoni ei oikein ole koskaan onnistunut lämpeämään tuolle metallimusiikille, joten hän ei liiemmin lämmennyt kun sai tietää asiasta.

HEI MUUTEN IHMISET

jos muuten tykkäätte suomalaisesta metallimusiikista nii käykää hei toki Youtubes kuuntelees sellaista bändiä nimeltään Delta Enigma !
Kotkalaist metallimusiikkii sellasilt nuorilta, komeilta ja tosi suloisilta miehiltä :)
jos tykästyitte.. anteeksi siis kun tietenkin tykästyitte, niin käykää tykkäämässä Facebookissa: https://www.facebook.com/DeltaEnigma?fref=ts
ja sitten kerrotte tietenkin kavereille että "hei et hemmetti arvaa mitä, löysin ihan perkeleen hyvän bändin tuolta Joeyn blogista! jaa eteepäi tää informaatio kiitos"
ainiin! ja Vinin blogiin pääsee tästä!

noh mun asia tais olla siinä, mainostan kavereiden bändiä x)
heipsan ja hyvät loppukesät teille !



2 kommenttia: