sunnuntai 6. lokakuuta 2013

A devil in your head too… but you are not alone DEVILS' PARADE!

Viikot vierii, samoin kuukaudet, jakso vaihtu, 1/5 osa ysiluokkaa käyty, yhteishaut lähestyy, stressi lisääntyy, koulussa vaatimustaso kovenee, argh! tämä on todellakin stressaavaa!

Koulussa ei mene todellakaan hyvin, vaikka vannotin itselleni parantavani tänä vuonna ja paljon, en ole jaksanut tehdä asian eteen mitään joten tässä sitten ollaan, samanlaisin numeroin mennään mitä seiskalla, elikkä täydellisen yksinkertaisen suomenkielen sanoin: päin vittua. 
Lisäksi tässä on paljon paljon PALJON kaikkea muutakin stressattavaa kuin koulu, nimittäin rahatilanne.
Laskeskelin tässä, että mulla ei ole paljo paskaakaa käyttörahaa, jostakin sitä pitää repii tietenkin lisää koska keikkailu vie rahaa ja se vie sitä paljon. Maaliskuulle tuli heti suunnitelmia, nimittäin Bullet For My Valentinen keikka, jonka tulen siis näkemään jo toisen kerran :) lippujen hankinta olikin sitten omanlainen operaationsa erikseen. Liput loppuunvarattiin ja myytiin alle tunnissa loppuun, ja ystäväni Innan kanssa eksyimme Huuto.netin ihmeelliseen maailmaan, löytäen suhteellisen hyvään hintaan liput, 50€ per lippunen! kyllä tämä nyt sai luvan kelvata, sillä minä en ajatellut jäädä ilman kyseistä keikkaa! ja Avenged Sevenfoldin keikkakin on kohta O_O herrnajestas, juurihan miä itkin sitä ku ne ei ehkä tulekaan Suomeen kun ei lipuista kuulunut yhtikäs mitään.
Bodomin keikka muuten oli aiivan perkeleen mahtava! heti kun Laiho juoksi lavalle, meikäläinen alko itkemään, kiljumaan, huutamaan, pomppimaa, riehumaan ja kun Transference alkoi soimaan aloituksessa, alkoi jumalaton moshaaminen. 
Pitkä on ollut postaustauko mutta perkele ei nyt millään tuu mitään tärkeetä asiaa mieleen.. voi vittu, tätä tämä sitten näköjään teettää :(
ja olin nyt lauantain-sunnuntai taas Höyterissä, tällä kertaa perusisoskurssin leirillä, oli muuten ihan älyttömän kivaa, ja ruokaa sai taas syödä niin paljon ku vaa mahtu itteesä x) en muuten ole ollut vielä lounaan jälkeen ollenkaan nälissäni, eikä oo ees tullu mieleen syödä enkä ole ajatellutkaan ruokaa, huhhu sitä tuli syötyä taas!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti