tiistai 27. elokuuta 2013

It's a long way to the top of rockbottom. Bottoms up, let's drown my sorrow

MIAU !

viikonloppu meni miten meni, lievästi ehkä alkoholisoituneena, ehkä selvinpäin, se olkoon mysteeri.







Jep, eli tosiaan nyt päätin vihdoin ja viimein värjätä ne siniset hiukset, mistä oon jo pitkään varmaan puhunut :D ei ole ollut aikaa, ja kesällä ne olis haalistunu aika äkkiä, eilen kun kävin suihkussa, niin nää nyt on varmaan puolet vaaleemmat mitä nää oli ku nää värjäsin :/ höh ! itse tykkään näistä, en muiden mielipiteitä liiemmin tiedä, kehujahan mä olen näistä saanut, mukava että muutkin tykkää. :)
capri blue oli värin nimi, cybershopista ostin ja hintaa tais olla 7.90 per puteli, ostin yhden ja mukavasti tää riitti, luojan kiitos !

Children Of Bodomin ja Lost Societyn keikkaan on kalenterin ja dreamdays counterin mukaan 25 päivää ! FUCK YEAH ! \,,/ Avenged Sevenfoldin ja Five Finger Death Punchin, Bring Me The Horizonin ja Black Veil Bridesin keikkoja silti vielä odotellaan tässä innolla, jokaiseen keikkaan taitaa olla nyt alle sata päivää! huhhuh! 
Kun BVBn keikka peruttiin keväällä, tuli jo säikähdettyä että eikö ne nyt ollenkaan ole tulossa Suomeen, viikkoa myöhemmin ilmestyi uusi keikkapäivämäärä ja liput vilahtivat tiketin sivuilla virheästä punaiselle muutamassa päivässä, koska keikkoja onkin kaksi, Tampereella ja Helsingissä. Helsingin keikka oli jo loppuunmyyty, mutta Tampereelle on vielä lippuja jäljellä, mietin siis että pitäisiköhän sitä mennä Tampereellekin kattomaan Black Veil Bridesiä, mutta sehän on ihan rahasta kiinni, en edes tiedä jaksanko vaivautua kun ei VIP lippuja sinne taida enää olla. Mutta kohta palkitaan neljän ja puolen vuoden odotus !





(kuvat: Tumblr)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti